Overzichtsfoto Rilette
Eetcafe Rilette
Vis en Vlees
 
   
Visgerechten / Fish-courses
 
 
Vis van het moment
Fish of the moment / Please ask!
 
 19,50
Vongole (venusschelpjes) met pasta aglio olio
Clams with spaghetti aglio olio
 
18,50
Gamba’s afgeblust met witte wijn en knoflook
geserveerd met risotto
Prawns damped down with white wine and garlic

 22,50
Gegrilde tonijn met paksoy, taugé, noodles
Grilled tuna-steak with paksoy, bean sprouts and noodles
 
 22,50
Baskische Mosselen met kruidenolie, tomaat, olijf
Mussels on Bask way 

19,50
Visschotel van Rilette voor 2 personen
Met oesters, tonijn, scampi, gamba, mosselen, inktvis en visfilets, geserveerd met pasta
Marvellous dish with all kinds of fish, served with pasta
64,50
   
Vleesgerechten / Meat
 
 

Lamsrack met rozemarijnsaus                                     Rack of lamb with rosemary

24,50
Kalfslever, geserveerd met spek & uien
Liver of veal, served with bacon & onions

 19,50
Steak au Poivre
Kogelbiefstuk met pepersaus, salade en frietjes
Steak with peppersauce, salade and French fries

19,50

Chateau Briand (voor 2 personen)            
Dubbele biefstuk van de haas met 2 sausen,
groenten, pasta en frietjes
Double filetsteak with 2 sauces,vegetables, pasta and French
Fries (for 2 persones)

  54,50

Rilette serveert verse frietjes en huisgemaakte mayo.

Wij serveren Belgisch Witblauw rundvlees. Een stevig ras dat garant staat voor mager kwaliteitsvol vlees. Met respect voor de natuur.